1tBAG9QL-mpE2l5u2bmExc9GRUk DumanBlogx: Günler Geçer İnsanlar Uslanmaz 1tBAG9QL-mpE2l5u2bmExc9GRUk bu site UrlEkle.Net sertifikalıdır.

30 Ocak 2014 Perşembe

Günler Geçer İnsanlar Uslanmaz

Herkes iki yüzlü olmuş bu hayatta herkesin bir çıkarı var. Şunu fark ettim kimse kimseye karşılıksız bir şey yapmıyor. Emin olun yapmıyor neden diye soracak olursanız kendi kendinize sorun kendinizle yüzleşin bakalım neden olabilir?

İnsanlar artık birbirlerine sevgiyle değil bir amaç uğruna yaklaşıyorlar. Mesela ilişkilerde öyle artık erkeğin istedigi cinsel yönü kadın karşılıyor kadının istedigi parasal yönü ise erkek karşılıyor. Ne kadar saçma değil mi?

Çok sevdigim bir şarkıcının sözünü söylemek istiyorum "Hayat kadınlarıda satın almışlar aşkı parayla." ne kadar doğru değil mi? Hep bir çıkar ilişkisi hep bir menfaat uğruna yapılan hareketler. İnsanlardan iğrenmeye başladım açıkcası kimse kimsenin gözünde değerli değil artık. Her insan ona değer verene bir yanlış, bir kahpelik yapıyor. İnsanlar bundan nasıl zevk alıyor, insanları kırmaktan nasıl zevk alıyor anlamıyorum..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder