1tBAG9QL-mpE2l5u2bmExc9GRUk DumanBlogx: League of Legends En İyi Supportlar 1tBAG9QL-mpE2l5u2bmExc9GRUk bu site UrlEkle.Net sertifikalıdır.

22 Ocak 2014 Çarşamba

League of Legends En İyi Supportlar

Selam gençler.

Öyle oturuyordum dedim bir yazı yazayım falan canım çekti açıkçası. :D Lol oynayan arkadaşlar için elohell'den çıkmanın en kolay yolu support oynamasıdır. Tek yapmanız gereken adcyi lanede korumak buda çok zor olmasa gerek. Support oynayarak kolaylıkla elohellden cıkabilirsiniz çünkü oyunu taşıma gibi bir sorumluluk olmaz üzerinizde kritik durumlarda adamları kurtarırsınız falan filan bunun haricinde pek bir sorun olmaz.

Önerdigim support şampiyonları;

Annie;
Bu işin en iyisidir annie early game'deki vurdugu mükemmel damage olsun rakibi stunlayarak kaçmasını engellemesi olsun kritik durumlarda w ile 3 kişiye stun atıp adcyi kurtarması olsun benim favorim ve mainimdir. Ulti geldikten sonra adcye double kill aldırmak kaçınılmazdır..

Leona;
Leona en zevkli supportlardan birisidir çok fazla stun skili vardır rakibin kaçmasını engeller, adcyi mükemmel derecede koruyabilir fakat fazla damagesi yoktur sadece stun atar ve tank olarak kullanılabilir.

Thresh;
Madlife'den bildigini üzere Thresh :P kanca skili ile kaçan düşmanı yakalamanıza yardımcı olur, fight başlatırken en önemli faktörlerden birisidir adcyi tutar çekerseniz adc hemen erir ve oyunu kazanırsınız bu kadar basit gg wp.

Bugünlük bu kadar başka bir yazıda görüşmek üzere, öptüm :*

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder